Lollo å dom 4 tröjorna!!

I Tisdags åkte jag och den fullt påpälsade vännen Louella till skellefteå för en liten shopping tripp å för att hälsa på Diablo och Alfred! Jag vill bara till lägga att det var typ 50 grader varmt i volvon, AC är ju lyx!! Lollo hade då 4 tröjor på sig och långbyxor, skulle inte bli förvånad om hon hade långkalsonger åxå!!

Men iallafall det gick ju bra ändå men kan ju säga att det var goooode blida i bilen! Men det var trevligt ändå. Vi han väl med en hel del affärer, vi som känner lollo vet ju vilken förkärlek hon har för röda prislappar!! Lollo lever för REA!! Vi han iallafall med en lunch på kina!! ohhh vad gott det var!!

Sen bar det i väg mot hästarna efter ett litet tag så hittade vi dit, otroligt att jag inte krockade det e inte så lätt att köra i stan utan blinkers!!

Jag måste säga att Diablo hade det jätte bra fint stall underbar Frida å fina hagar å kompisar. Den känns mkt skönt måste jag säga! Jag känner ett inre lugn nu!! Linsan börjar att ta sig upp igen, livet känns roligare å roligare att leva...lovley! Men det var en rolig tripp, jag å Lollo har sällan tråkit eller aldrig skulle jag nog kunna säga!!:D

På väg hem svängde vi förbi Abborr å Lill hilman...söt gurka det e vad hon är. 

I helgen blir det nog stalo å på onsdag LARS WINNERBÄCK!!! Shiiit det kommer att bli underbart!!

Men än så länge sitter man på jobbet, kanske borde göra nån nytta typ gå å se tv:D ha ha

Ni val ha de!! PUSS Å KRAM!!!

87765-5



87765-6


87765-7



87765-987765-8


Systrarna Snus resa i skogen

87765-2


Nu har min nya kamera kommit å självklart var Sandra lins lusen/lejonet framme:D
Hur som helst dagen till ära tankade vi go volvon i kväll för att besöka Mamma å Mats &co i Sandfors! Ja jag säger då det hade vi följt mammas vägbeskrivning så vet jag inte vart vi hade varit vid det är laget!!! Men tur som det var så hittade vi till slut fram efter har styrt rätt in i den djupaste skogen i krokarna av malå...typ! Väl framme fick vi Våfflor, glass å snottren å självklart träffa dom knasiga dogsen:D


Sen tog vi en liten sväng till badstranden, blev lite sugen på ett dopp men kan hända en annan gång med finare väder! sen tog vi en sväng i motorbåten såååå härligt det var...like it!! efter lite guidning i sandfors så bar det i väg hem igen! En mkt lyckad kväll för systrarna snus!

I morron är det Linsan å Lollos tur att fara på en liten tripp! Skellefteå å hälsa på Polarna Diablo å Alfred!! Spännande!!

Ha det gött!! /nöjd linsan